VOOR JONGEREN

Ben je in de leeftijd van 12 t/m 18 dan is er soms weinig goede en gerichte hulp te vinden. Je bent vaak te oud voor kinder- of speltherapie en te jong voor volwassenentherapie. Daarom richt ik me specifiek ook op jongeren.

Puberteit
De puberteit is een turbulente fase voor jou, die verschillende vragen oproept en soms ook verschillende problemen en klachten met zich meebrengt.

Nare ervaringen
Als er in je leven één of meer schokkende gebeurtenissen zijn voorgevallen, waar je je je nog vaak angstig of rot door voelt, dan kan je behoorlijk in de knoop raken. Misschien heb je een pestverleden, of heb je depressieve gedachten over je toekomst? Het kan zijn dat je slecht slaapt, je je moeilijk kan concentreren en ook slechte cijfers haalt hierdoor. Je denkt nog vaak aan de nare gebeurtenissen en je voelt je somber.

EMDR
Je denkt misschien dat je je problemen alleen op moet lossen, maar ik kan je helpen. We gaan bekijken van welke herinneringen of gedachten je het meest last hebt en jou het meest blokkeren. Bij mij kun je eraan werken om de herinneringen aan de nare ervaringen  met EMDR te verwerken. Hoe dat in zijn werk gaat, kan je in onderstaand filmpje bekijken.

Twijfel je of het iets voor je is? Bel me gerust en je kunt langskomen voor een kort kennismakingsgesprek.


Kijk hier een filmpje hoe EMDR in zijn werk gaat bij een 12-18 jarige