VOOR JONGEREN

Ben je in de leeftijd van 12 t/m 18 dan is er soms weinig goede en gerichte hulp te vinden. Je bent vaak te oud voor kinder- of speltherapie en te jong voor volwassenentherapie. Daarom richt ik me specifiek ook op jongeren.

Ingewikkeld
Het leven kan soms best ingewikkeld zijn, en soms zit je helemaal niet lekker in je vel. Misschien heb je last van stress, heb je iets heel naars meegemaakt, voel je je vaak somber, of heb je problemen op school of met vrienden. Of misschien heb je gewoon iemand nodig om mee te praten die je begrijpt en je geen oordeel geeft.Bij mij kun je terecht met al je vragen en zorgen. ik luister naar je en help je mee om samen weer dingen op een rijtje te zetten. Of het nu gaat om angst, onzekerheid, verdriet, of iets anders, we werken samen om een oplossing te vinden die bij jou past.
We doen dit op een manier die bij jou past, of dat nu praten is, creatieve therapie, of iets anders. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt en dat je weet dat je hier altijd terecht kunt.

Dus als je het gevoel hebt dat je wel wat extra steun kunt gebruiken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag om weer positiever en sterker in het leven te staan! Je kunt langskomen voor een kort kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend en kostenloos.