VOOR KINDEREN

Welkom op de kinderpagina! Deze pagina heb ik speciaal voor jou geschreven.

Nare gebeurtenis
Soms zit je al een tijdje niet lekker in je vel. Dan is er iets gebeurd en voel je je rot of verdrietig. Je ouders zijn gescheiden of je hebt een naar ongeluk meegemaakt. Of je vindt het eng om in het donker alleen boven te zijn omdat er een keer een inbreker in jullie huis is geweest. Of misschien is je vader dood gegaan of ben je gebeten door een hond en durf je daarom niet meer zo goed op straat. Het maakt niet uit of je een groot of klein probleem hebt, want voor jou is je eigen probleem het ergste. En ik ben kindertherapeut en vind het leuk om jou en andere kinderen te helpen, want dat kan ik best goed.

Hoe gaat dat dan?
Eerst mag je een keertje langskomen om te kletsen met mij en om de praktijk te bekijken. Daarna kom je een aantal keren bij mij. Mijn praktijk waar je komt is speciaal ingericht voor kinderen. Ik luister zo goed mogelijk naar je om te begrijpen wat jouw probleem is en hoe ik je daarbij kan helpen. Als we weten wat jouw probleem is, gaan we een oplossing bedenken, zodat jij je na een tijdje weer beter voelt en de nare gebeurtenis minder vervelend voor je voelt.

Tims nare gebeurtenis
Voordat je bij mij komt, ga ik eerst met je ouders praten. Zij willen ook graag dat jij je weer goed gaat voelen. Wil je nu al wat meer weten over wat we gaan doen, dan kun je het filmpje kijken van Tim. Hij heeft een ongeluk gehad, een botsing met een rode auto.

Wil je nog meer weten over mij, dan kun je me altijd bellen op 06-50499010 of mailen via marjoleinvugs10@gmail.com.

Wie weet tot snel!

Groetjes Marjolein

Hier kun je het filmpje van Tim kijken!