VOOR KINDEREN

Welkom op de kinderpagina! Deze pagina heb ik speciaal voor jou geschreven.

Niet lekker in je vel
Hier is het helemaal oké om jezelf te zijn en te praten over alles wat je voelt en denkt. Misschien voel je je soms verdrietig, boos of bang en weet je niet precies waarom. Of misschien heb je iets vervelends meegemaakt waar je nog vaak aan denkt.Bij mij kan je op avontuur gaan om je gevoelens beter te begrijpen en je weer blij en sterk te voelen. We doen dat samen op een manier die bij jou past: je kunt bijvoorbeeld spelen, tekenen, praten. Het is net als een geheime plek waar je alles mag zeggen en doen wat je helpt. Dus als je ergens mee zit of gewoon wilt praten, kom dan langs. Ik ben er om je te helpen en samen te ontdekken hoe je je weer helemaal top kunt voelen!

Hoe gaat dat dan?
Eerst mag je een keertje langskomen om te kletsen met mij en om de praktijk te bekijken. Daarna kom je een aantal keren bij mij. Mijn praktijk waar je komt is speciaal ingericht voor kinderen. Ik luister zo goed mogelijk naar je om te begrijpen wat jouw probleem is en hoe ik je daarbij kan helpen. Als we weten wat jouw probleem is, gaan we een oplossing bedenken, zodat jij je na een tijdje weer beter voelt en de nare gebeurtenis minder vervelend voor je voelt.

Ouders
Voordat je bij mij komt, ga ik eerst met je ouders praten. Zij willen ook graag dat jij je weer goed gaat voelen.

Wil je nog meer weten over mij, kijk dan even onder het kopje ‘Marjolein’ en je mag me altijd bellen op 06-50499010 of mailen via marjoleinvugs10@gmail.com.

Wie weet tot snel!

Groetjes Marjolein