VOOR OUDERS

Welkom op de website van onze Kinder- en jongerentherapiepraktijk. Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind, maar soms kunnen kinderen en jongeren tegen problemen aanlopen waarbij extra ondersteuning nodig is. Misschien merkt u dat uw kind zich terugtrekt, vaak boos of verdrietig is, of moeite heeft op school. Dit kan erg zorgwekkend zijn, maar weet dat u er niet alleen voor staat.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren die worstelen met uiteenlopende problemen zoals angst, depressie, gedragsproblemen, of moeilijkheden in sociale situaties. Ik bied een veilige en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich gehoord en begrepen voelt. Ik geloof in de kracht van vroege interventie en preventie om toekomstige problemen te voorkomen.

Mijn aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Ik werk nauw samen met u als ouder, omdat uw betrokkenheid essentieel is voor het succes van de therapie. Ik bied verschillende vormen van therapie, van gesprekstherapie tot creatieve therapieën, die aansluiten bij de interesses en behoeften van uw kind.

Samen streven we ernaar om uw kind te helpen weer in balans te komen en zich beter te voelen. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de beste ondersteuning voor uw kind vinden en werken aan een positieve toekomst.

Klik hier voor contactgegevens

jeugdtherapie